Saga over Cristiano Ronaldo blijft duren: "Al drie jaar geen speler meer gedribbeld"


Foto: © photonews 11 november 2019 21:30

Consternatie alom in Turijn. Cristiano Ronaldo werd door Maurizio Sarri zondag al na 55 minuten naar de kant gehaald waarop de Portugees straal naar binnen liep.

Het werd niet de makkelijkste overwinning van Juventus. Zondagavond won de Oude Dame in eigen huis met 1-0 van AC Milan en blijt aan de leiding in de Serie A. Maar het gespreksonderwerp van de avond -en van maandag- was de wissel van Cristiano Ronaldo. De Portugees moest het veld al na vijfenvijftig minuten verlaten.

Volgens Sarri was de reden een blessure aan de knie bij de Portugees en haalde hij hem uit voorzorg naar de kant. Iets wat de media niet echt geloofden. Onder andere Fabio Capello, ex-caoch van Juve, was niet te spreken over de actie van Ronaldo. "Dat is iets wat ik niet leuk vind", vertelde Capello aan Sky Sports Italia. "Hij is een kampioen, dus moet hij zich er ook naar gedragen. Het is zo dat hij in drie jaar geen enkele tegenstander meer heeft voorbij gedribbeld. De waarheid is ook dat Juventus ook zònder hem matchen kan winnen", besloot Capello. 

Serie A \\ Juventus
 
 
 
Reacties.