'Napoli speelt hoog spel met Mertens, terwijl Inter een miljoenencontract heeft klaarliggen voor de Rode Duivel'

12 november 2019 20:06

SSC Napoli dreigt Dries Mertens kwijt te spelen. De contractonderhandelingen tussen de Italiaanse topclub en de Rode Duivel zitten al een tijdje in het slop. En nu kan de aanvaller bij een rechtstreekse concurrent cashen.

Dries Mertens is op het einde van het seizoen einde contract bij SSC Napoli. Met andere woorden: vanaf januari is hij vrij om zijn krabbel te zetten onder een overeenkomst met een andere club.

De Rode Duivel maakte er echter nooit een geheim van dat hij zijn Italiaanse leventje gewoon wil voorzetten in de Napolitaanse kust. Maar Partenopei speelt hoog spel. Aurelio De Laurentiis wil dat de 32-jarige Belg inlevert. 

Vandaag verdient Mertens zo’n vier miljoen euro per seizoen. Een loon dat Internazionale FC wil verhogen. Het Laatste Nieuws weet dat er in Milaan zes miljoen euro per jaar klaarligt voor Mertens. Een bedrag dat hij in de herfst van zijn carrière misschien niet wil en kan weigeren.

Mertens naast Lukaku?

De interesse van de Nerazzurri is logisch. Antonio Conte deed drie jaar geleden al verwoede pogingen om Mertens naar Chelsea FC te halen. Ook nu ziet de Italiaanse coach in Mertens dé ideale pion naast Romelu Lukaku. Wordt vervolgd. 

Serie A \\ Inter Milaan \\ Napoli
 
 
 
Reacties.