AA Gent een stevige titelkandidaat? Kaminski benoemt het verschil met vorig seizoen

12 november 2019 12:19

AA Gent kan met een geweldig gevoel de interlandbreak ingaan. De Buffalo's wonnen tegen Standard, Wolfsburg en Genk en klommen naar de tweede plaats in de rangschikking. Thomas Kaminski ziet dat er muziek in dit elftal zit.

"We staan tweede, maar de weg is nog lang. Na de interlandbreak wachten er ons onmiddellijk moeilijke wedstrijden", houdt de doelman beide voeten op de grond. "De zege tegen Wolfsburg gaf ons een enorme boost en we wilden ook in Genk een goede prestatie neerzetten."

Kaminski speelde in Genk een puike partij en schopte het tot in ons Team van de week met enkele belangrijke reddingen. "Ik voelde me direct goed in de match en ik ben blij dat ik de ploeg heb kunnen helpen." 

Kaminski merkt een duidelijk verschil met vorig seizoen. "Dit is een groep met veel veerkracht, een heel goede mentaliteit en we hebben ook voetballend veel kwaliteiten. We voetballen nu realistischer dan vorig seizoen, directer en voorin slagen we erin om het verschil te maken. Dat is natuurlijk ook de hand van de coach."

Robby Morren

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
Reacties.