Vreven sloeg meteen na zijn ontslag een aanbod van een Belgische profclub af


Foto: © photonews 13 november 2019 21:27

Een dikke maand geleden kreeg Stijn Vreven de bons bij Beerschot na tegenvallende resultaten. Niet veel later kreeg hij al een aanbieding van een ploeg uit 1B, maar die sloeg hij af.

Vorig Seizoen greep Stijn Vreven nog net naast de promotie met Beerschot, maar dit seizoen moest hij al na negen speeldagen zijn koffers pakken op het Kiel. Hij had intussen al opnieuw aan de slag kunnen gaan bij een Belgische profclub, maar dat aanbod sloeg hij af.

Paars hart

Op TV Limburg gaf Stijn Vreven doe dat Lommel hem benaderd had na het ontslag van Stefan Gislason, maar dat hij niet op de aanbieding is ingegaan. "Vlak na mijn ontslag zijn ze komen aankloppen, maar voor mij ging dat nog niet", aldus de Limburgse trainer.

"Ik ben iemand die emotioneel betrokken is bij de club waar ik werk. Ik kan mijn paars hart niet van de ene dag op de andere veranderen naar een groen hart", verwees hij naar de clubkleuren van Beerschot en Lommel. "Daar moet wat tijd over gaan. Als de juiste club nu zou komen aankloppen ben ik wel helemaal klaar om erin te vliegen." Uiteindelijk is de keuze bij Lommel op Peter Maes gevallen.

1e klasse B \\ Lommel SK \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.