Rode Duivels willen er tegen Cyprus een 'Gala-match' van maken, met optreden van een special guest

14 november 2019 13:12

Dinsdag 19 november werken de Rode Duivels hun laatste match af in hun EK-kwalificatiepoule en dat doen ze in het Koning Boudewijnstadion tegen Cyprus. De KBVB wil er een groot feest van maken.

De Rode Duivels streven naar 30 op 30 in hun poule. Willen ze dat bereiken moeten ze nog voorbij twee obstakels: een verplaatsing naar Rusland en een thuismatch tegen Cyprus. De KBVB heeft alvast maatregelen getroffen om de campagne feestelijk af te sluiten. Na de match tegen Cyprus zal zangeres Gala haar wereldhit 'Freed from Desire' brengen.

Hopelijk wordt het niet de eerste keer die dag dat we haar hit moeten horen, want na elke goal van de Rode Duivels galmt 'Freed from Desire' al door de luidsprekers van het stadion. Er zullen ook 34.000 vlaggen met daarop Michy Batshuayi en Thomas Meunier worden uitgedeeld.

Jammer dat de Rode Duivels dinsdag niet tegen het Noord-Ierland van Will Grigg spelen. De Noord-Ier was bij zijn club Wigan een echt cultfiguur geworden. De supporters moedigden hem daar met 'Will Grigg's on fire' te zingen op de melodieën van Gala's hit. Nu is de aanvaller aan de slag bij Sunderland.

België
 
 
 
Reacties.