Cristiano Ronaldo met kleine sneer(?) naar Sarri: "Ik ben volledig fit"

15 november 2019 10:13

De laatste weken is er heel wat te doen om de relatie tussen Cristiano Ronaldo en Maurizio Sarri. De Portugees werd twee keer vroegtijdig naar de kant gehaald en dat was allerminst naar zijn zin.

In de wedstrijden tegen Lokomotiv Moskou (1-2) en AC Milan (1-0) werd Cristiano Ronaldo vroegtijdig naar de kant gehaald. De Portugees kon moeilijk leven met die beslissing en verliet volgens verschillende bronnen zelfs het stadion na zijn wissel tegen AC Milan.

Maurizio Sarri kwam intussen met een korte reactie: "Cristiano kampt de laatste maand met een lichte knieblessure. Hij kreeg op de training een tik en dat veroorzaakte wat schade. Als hij met een hoge intensiteit traint of speelt dan raakt hij uit balans en gaat hij overcompenseren. Hij is nu niet op zijn best."

"Alles gaat perfect"

Ronaldo had weinig boodschap aan die woorden van Sarri: "Om het nieuwsbulletin te openen kan ik je volgend nieuws geven: het gaat uitstekend met mij. Ik ben niet alleen in orde, maar ook nog eens volledig fit. Het ziet er allemaal heel positief uit."

Arjen T'Sjoen

Serie A \\ Juventus \\ Portugal \\ Litouwen
 
 
Reacties.