Wat staat er op zondag op het spel in de EK-kwalificaties? Wij kijken vooral naar ... Servië - Oekraïne

17 november 2019 13:07

De Rode Duivels weten normaal gezien zaterdag of ze als groepswinnaar naar het EK mogen, maar op donderdag zijn er alvast enkele bijzondere krakers.

Groep A

Zowel Engeland als Tsjechië zijn ondertussen zeker van hun tickets voor het EK 2020. Engeland wil op bezoek bij Kosovo wel winnen om zeker te zijn van de reekshoofdenstatus op dat EK.

Voor de Tsjechen is groepswinst sowieso niet meer mogelijk, door de onderlinge duels met Engeland. Zelfs bij een zege tegen Bulgarije en verlies van Engeland blijft dat zo. 

Groep B

Oekraïne (19 op 21) is al even zeker van groepswinst op het EK, Portugal (14 punten) en Servië (13 punten) zijn dat nog niet.

Portugal trekt naar het al uitgeschakelde Luxemburg en heeft alles dus in eigen handen om als titelverdediger aanwezig te zijn op het EK, Servië ontvangt Oekraïne. Wij volgen vanuit het oogpunt van de Rode Duivels die match ook op de voet, want als Oekraïne niet verliest, zijn ze reekshoofd op het EK en ligt onze EK-groep zo goed als vast - lees het HIER nog eens na!

Groep H

Frankrijk en Turkije hebben zich al geplaatst voor het EK, door het puntenverlies van de Turken staat Frankrijk in polepositie om groepswinnaar te worden.

Als ze winnen in Albanië kunnen ze bovendien nog dromen van een statuut als reekshoofd op het EK, al moeten ze daarvoor andere duels afwachten. 

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Wat denken ze ervan bij BetFIRST? Waag nu enkele pittige gokjes en doe er zeker je voordeel mee!

Redactie

Oekraïne \\ Servië
 
 
Reacties.