Hazard ziet nog genoeg talent voor de toekomst: "En binnen acht jaar met mijn zoon"


Foto: © photonews 18 november 2019 19:02

Eden Hazard is nog maar 28, maar weet dat hij een paar van zijn kameraden verliezen bij de nationale ploeg na het EK. Moussa Dembélé en Marouane Fellaini haakten al af. "Maar er staat nog genoeg jong geweld klaar", meent de kapitein.

De bondscoach heeft slim al redelijk wat nieuw, jong talent in de ploeg gesmokkeld. Jongens als Tielemans liet hij stilletjes groeien. "Je hebt Tielemans, maar er is ook Yari. Die is nog maar 18 hé", knikt Hazard. "En ik denk niet dat de meesten van de huidige ploeg binnen 1 of 2 jaar gaan stoppen. Maar er staan nog jongens klaar. Of ik er bij blijf als we het EK winnen? Dat zeg ik niet hé", grijnsde hij.

Maar Hazard speelt te graag voor de nationale ploeg. Hem zien we niet meteen afzeggen. Waarom ook? Als zijn zoons zijn talent erfden, ligt er misschien nog een uitdaging in het verschiet. Zoon Yanis is er nu bijna 9. "Hmm, binnen acht jaar ben ik 36, dan kan hij misschien eens invallen voor mij", grijnsde Hazard. We weten niet helemaal zeker dat hij het niet meende... "Het zou wel tof zijn", mijmerde hij nog.

België \\ Cyprus
 
 
 
Reacties.