Een nieuw stadion voor Club Brugge of niet? 'Club en Cercle tekenen een nieuwe gebruiksovereenkomst'


Foto: © photonews 20 november 2019 08:55

Club Brugge is al een hele lange tijd bezig met de plannen voor een nieuw stadion, maar een akkoord is er nog steeds niet. Club tekende samen met Cercle een nieuwe gebruiksovereenkomst om in het Jan Breydelstadion te blijven spelen, maar er moet wel oplapwerk gebeuren.

Club Brugge en de stad wachten al enkele jaren op een uitspraak over een nieuw stadion. Zolang die uitspraak niet gedaan is blijft Club sowieso in het Jan Breydelstadion voetballen. Dat uiteraard wel aan het verouderen is. 

"De eigenaar van het stadion, de stad, gaat voor 96.000 euro aan aanpassingen uitvoeren aan het stadion. Dat is noodzakelijk om aan alle wettelijke normen te voldoen die binnenkort van kracht zijn. Club Brugge en Cercle Brugge betalen daarbovenop samen 44.000 euro aan aanpassingen die nodig zijn voor specifieke installaties zoals ledboarding en geluid", reageerde de stad Brugge bij Het Nieuwsblad.

Meer investeringen plande de stad (nog) niet omdat ze ervan uitgaan dat Club Brugge binnen enkele jaren zal verhuizen naar een nieuw stadion. 

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.