Hoeveel krediet heeft Yves Vanderhaeghe nog bij KV Kortrijk? "Ik voel dat het bestuur nog achter mij staat"


Foto: © photonews 20 november 2019 08:40

KV Kortrijk draait niet echt een goed seizoen. Hoewel De Kerels met onder meer een thuisoverwinning tegen RSC Anderlecht lang niet slecht begonnen. Hoofdcoach Yves Vanderhaeghe staat naar eigen zeggen voorlopig niet onder druk.

Yves Vanderhaeghe voelt zelf nog voldoende vertrouwen om langer door te gaan: "Ik voel dat het bestuur nog steeds achter mij staat. De mensen weten hoe ik ermee bezig ben en hoe ik in elkaar zit. Ik ben op elk moment beschikbaaar en ga goed met de spelers om. Na de wedstrijd tegen Waasland-Beveren liet de spelersgroep me weten dat ze achter mij staan", vertelde hij bij Sport/Voetbalmagazine

De supporters zijn de laatste weken wel kritischer geworden en scandeerden het ontslag van Vanderhaeghe al: "Ik sta daar intussen wel boven. Elke dag ben ik bezig om iedereen op de juiste positie te zetten en te zorgen dat iedereen met de juiste mentaliteit aan de aftrap komt. Als je vier keer verliest dan is het automatisch de schuld van de trainer. Dat is uit ontgoocheling, maar ik denk niet dat we daar beter van worden", sloot de coach af. 

Jupiler Pro League \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.