"Vreven was eerste naam op ons lijstje": Voorzitter Lokeren geeft uitleg bij nieuwe coach

20 november 2019 14:19

Stijn Vreven is de nieuwe coach van Sporting Lokeren, nadat Glen De Boeck er de laan werd uitgestuurd. Voorzitter Louis De Vries was in zijn nopjes bij de voorstelling van de nieuwe coach en legt uit waarom de Waaslanders voor Vreven kozen.

"We hebben een hele hoop kandidaturen binnen gekregen, met heel veel valabele mensen daarbij", aldus voorzitter De Vries. "Maar tot onze grote tevredenheid en blijdschap konden we ook meteen contact hebben met Stijn Vreven, de man die bovenaan ons verlanglijstje stond."

"Na een vrij lang gesprek over voetbal zijn we beiden onmiddellijk tot de overtuiging gekomen om samen te werken. We zijn dan ook heel blij en trots om Stijn Vreven als nieuwe coach van Sporting Lokeren te kunnen voorstellen."

Eerste naam

"Stijn was de eerste naam aan wie ik dacht. We hebben met niemand anders dan hem contact genomen, we zijn er ook meteen mee aan tafel gaan zitten. Hij heeft ons overtuigd van zijn visie en strategie. Ik twijfel niet aan zijn capaciteiten, ik denk dat we een hele goede keuze hebben gemaakt."

"Niemand weet wat er zal gebeuren met de clubs van 1B na dit seizoen, dus we waren beiden akkoord om nu geen tijd te verliezen en een contract te geven tot het einde van het seizoen. Er zijn nog dertien valabele speeldata, play-off 2 tellen we helemaal niet mee. In de loop van de komende weken zullen we de toekomst bespreken."

Bart Vandenbussche

2e klasse \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.