Geniale anekdote over 'meester' Kompany: "De spelers hoopten vooral dat Kompany er niet achter zou komen als ze iets mispeuterd hadden"


Foto: © photonews 21 november 2019 20:30

Vincent Kompany was jarenlang dé leider van Manchester City. Micah Richards komt na zijn pensioen met een leuke kleedkameranekdote op de proppen. Starring: Mario Balotelli.

Vincent Kompany en Micah Richards waren de twee jongens die de kleedkamer van Manchester City in het gareel moesten houden. “Mario Balotelli was eigenlijk altijd te laat”, vertelt Richards in de Engelse media. “Hij was soms wel op de club, maar zat voor een bespreking dan weer op een andere verdieping.” (lacht)

En dus was Super Mario de grote sponsor van de boetepot. “Ik probeerde soms eens een oogje dicht te knijpen. Ik vond het niet leuk om bij de coach te gaan klikken dat een ploegmaat te laat was gekomen. Ik ben geen klikspaan. Maar je kent Kompany...” (lacht)

“De spelers hoopten vooral dat Kompany er niet achter zou komen als ze iets mispeuterd hadden”, grijnst de 31-jarige verdediger-op-rust. “Anders moest je samen met hem naar de manager. Vince had dan een blad bij met alle boetes. Hij gedroeg zich als een leerkracht.” (lacht)

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.