Genk-coach Wolf na debuutmatch: "Veel dingen gezien om op verder te bouwen"


Foto: © photonews 24 november 2019 07:00

Racing Genk speelde zaterdagavond 2-2 gelijk op het veld van Moeskroen. Hannes Wolf beleefde op Le Cannonier zijn vuurdoop als coach van de Limburgers.

“Ondanks de vroege tegentreffer vind ik dat we een goede eerste helft hebben gespeeld”, vertelde hij achteraf. “We creëerden toch vier of vijf grote kansen voor de pauze.”

“In de tweede helft speelde Moeskroen een stuk harder en zette het ook veel meer druk. Wij reageerden daar op door te veel lange ballen te spelen naar Paul Onuachu. Dat hadden we niet moeten doen.”

“Na de 2-2 vielen nog kansen langs beide kanten. Ik ben blij met dit punt op verplaatsing. We wouden winnen, maar speelden ook tegen een sterke tegenstander. Ik heb alleszins veel gezien om op verder te bouwen.”

Genk leek tien minuten voor tijd nog op voorsprong te komen, maar de tweede treffer van Onuachu werd afgekeurd door de VAR. “Ik heb niet de gewoonte om veel te praten over de scheidsrechter. Maar als het buitenspel is, is het buitenspel. Meer valt daar niet over te zeggen.”

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.