Sterspeler niet meer tevreden bij Borussia Dortmund: "Hij voelt zich vernederd"

25 november 2019 11:31

Jadon Sancho zou open staan voor een vertrek naar een andere club. Hij zou zich vernederd voelen bij de Duitse topclub. Hij werd al eens een keer uit de selectie gelaten en tegen Bayern München werd hij nog voor de rust gewisseld.

De problemen met de flankaanvaller begonnen in oktober. Hij was te laat terug van zijn nationale ploeg en daarom werd hij uit de selectie gelaten voor de wedstrijd tegen Mönchengladbach. Tegen Bayern München mocht hij starten, maar hij werd dan voor de rust nog gewisseld. 

Met deze wissel kon Sancho niet lachen. Hij zou zich zelfs vernederd voelen. Trainer Favre had als uitleg dat Sancho gewoon niet goed genoeg was. De statistieken van Sancho zijn voorlopig niet slecht bij Dortmund: Hij scoorde al vijf keer en hij gaf al negen assists.

Manchester United

Vorige zomer zou Manchester United al een bod uitgebracht hebben op de flankaanvaller, maar Dortmund had het geweigerd. Toch zouden ze komende zomer open staan voor een transfer van Sancho. Niet alleen Manchester United, maar ook Barcelona, Liverpool en Chelsea zouden hem graag aan de selectie toevoegen. 

Nils Wens

Borussia Dortmund
 
 
Reacties.