Mourinho droomt van derde eindzege in de Champions League: "Weinig trainers kunnen zeggen dat ze het al twee keer hebben gedaan"

26 november 2019 10:23

José Mourinho sloot zijn eerste wedstrijd aan het roer bij Tottenham met een 2-3 zege op het veld van West Ham af en dinsdagavond kan de Noord-Londense club zich plaatsen voor de 1/8 finales van het Kampioenenbal.

Tottenham kan zich maar beter dinsdag verzekeren van een ticket voor de volgende ronde, want op de laatste speeldag kijken Mourinho en co Bayern München in de ogen. Zolang de kwalificatie nog niet binnen is wil de Portugese trainer niet verder kijken dan de match tegen Olympiakos.

Of wel? "Uiteraard droom je daarvan", antwoordde 'The Special One' toen hij gevraagd werd of een derde eindzege in de Champions League tot de mogelijkheden behoort. "Niet veel mensen hebben het voorrecht om dat te zeggen, maar ik zit al aan twee eindzeges", benadrukte hij.

Mourinho slaagde er in om met twee clubs (Inter en Porto) uit twee verschillende landen de Beker met de Grote Oren in de lucht te steken en kan met Tottenham een unicum bereiken door daar een Engelse club aan toe te voegen.

Hannes Van Gael

Champions League \\ Tottenham \\ Olympiakos Piraeus
 
 
Reacties.