Bölöni deelt prikken uit naar Benson en... ex-speler: "Facebook of Instagram? Ik ben Jelle Van Damme niet, hé"

27 november 2019 19:29

Manuel Benson uitte afgelopen week via sociale media zijn frustraties. Laszlo Bölöni reageerde als door een wesp gestoken op de post. En hij haalde ook meteen een ex-speler door het slijk.

Manuel Benson vindt dat hij te weinig kansen krijgt bij Antwerp FC. De flankaanvaller postte op Instagram zijn statistieken van vorig seizoen, toen hij de pannen van het dak speelde bij Royal Excel Mouscron.

“Benson mag daarop zetten wat hij wil”, reageert Laszlo Bölöni in Het Laatste Nieuws. “Ik heb geen Facebook of Instagram. Ik ben Jelle Van Damme niet, hé. Hij gebruikt dat allemaal.”

Bölöni doelt natuurlijk op het feit dat ook Van Damme zijn ongenoegen meermaals via de sociale media uitte toen hij niet speelde. Het leidde uiteindelijk zelfs tot een breuk tussen de coach en de huidige speler van Sporting Lokeren.

Ik heb de voetbalbond al gevraagd om met veertien te spelen, maar mijn voorstel werd niet geaccepteerd - Laszlo Bölöni 

Maar terug over naar Benson. “Benson mag op de sociale media zetten wat hij wil. Hij heeft gelijk over de statistieken van vorig seizoen. Maar we staan vierde, dus ik heb ook gelijk. Ik heb de voetbalbond al gevraagd om met veertien te spelen, maar mijn voorstel werd niet geaccepteerd.”

Redactie

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Antwerp \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.