OHL en Lokeren hopen verder te borduren op opsteker van vorige speeldag

29 november 2019 11:00

Voor de twee ploegen die vrijdagavond het weekend in 1B openen, was de vorige speeldag een meevaller. OHL speelde een sterke eerste helft in Westerlo, terwijl Lokeren op het Kiel toonde dat het geen zieke ploeg is. Wie gaat nu verder op het elan?

De vorige thuismatch werd allerminst een succes voor OHL, maar dat is alweer uitgewist door een knappe zege op het veld van Westerlo. Goed voetbal voor rust en karakter getoond nadien: het bleek de perfecte cocktail. Als het dat OHL is dat in het vervolg van de competitie opdaagt, moet het ook in de tweede periode een aardig woordje kunnen meespreken.

Grote ambities waren er ook in Lokeren, maar Glen De Boeck kreeg de motor dit seizoen nooit aan de praat. Het is nu de opdracht van Stijn Vreven om dat wel te doen. In zijn debuutmatch lieten zijn manschappen alvast zien te willen knokken. Dat er op bezoek bij Beerschot dan ook nog die late gelijkmaker viel, zorgt helemaal voor een boost. In de eerste periode ging Lokeren overigens winnen in Leuven met 2-3.

Filipovic maandenlang out

Vincent Euvrard kan terug rekenen op Keita, die terug is van de Africa Cup voor U23. Abou is niet meer geschorst, maar sukkelt met rugpijn. Myny moet eerst hervatten bij de beloften. Ook nog geen Kotysch, Hubert en Laes bij OHL. Lokeren mist dan weer Filipovic voor verschillende maanden wegens een zware heupblessure. Ook Overmeire, N'Dao en Amano staan aan de kant. OH

Kan jij de uitslag van OHL - Lokeren voorspellen? Waag dan zeker je kans via BETFIRST! Bij een zege van Lokeren, kan je liefst vier keer je inzet terugverdienen!

1e klasse B \\ Sporting Lokeren \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.