Luc Devroe keert nog eens terug op zijn ontslag bij Anderlecht: "Sanneh? Er was groen licht, maar niet aan die prijs"


Foto: © photonews 30 november 2019 10:50

Tussen Luc Devroe en Marc Coucke gaat het nooit meer als voorheen worden. In een interview met Le Soir klaagt de voormalige sportief directeur van Anderlecht de manier aan waarop hij aan de deur werd gezet. "In 30 seconden had Coucke me ontslagen."

Devroe wil Coucke niet natrappen, maar hij wou wil iets kwijt over de manier waarop. "Ik heb veel respect voor hem. Maar je hebt respect langs de ene kant en menselijkheid langs de andere kant. Ik denk dat het anders had kunnen lopen, zeker omdat we elkaar al meer dan 20 jaar kennen."

Coucke? Je hebt respect aan de ene kant en menselijkheid aan de andere kant

Devroe voelde de bui al hangen toen Michael Verschueren boven hem kwam te staan. Op de dag van de Gouden Schoen kreeg hij - toen hij met krukken na zijn ongeval naar Neerpede werd gevoerd - te horen dat de samenwerking werd stopgezet. Coucke deed dat in een heel kort gesprek.

Devroe vindt dat de kritiek te groot was. "Als ze nu 30 op 45 zouden pakken, zou het drie dagen feest zijn. We hadden een heel nieuwe ploeg. Musona en Milic? Samen met Sanneh waren dat drie transfers die de voorzitter doordrukte. Voor Sanneh was er groen licht, maar niet aan die prijs. Er waren andere opties."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.