Van waar komt die enorme schuldenberg bij KVO aan Coucke? Onder andere geld van transfer Lukaku


Foto: © photonews 30 november 2019 13:18

We zijn echt benieuwd hoe de sfeer zondag gaat zijn in de grote zaal van KV Oostende. Gaat er gesproken worden over een oplossing voor de problemen? Marc Coucke is in ieder geval duidelijk niet van plan om zich vrijgevig op te stellen.

Coucke weet ook dat er vanuit Oostende veel gelekt wordt om hem onder druk te zetten. KVO kan ook niet anders, want het water staat hen aan de lippen. Ofwel moet er een akkoord gevonden worden met de oude baas over redelijk wat lopende schulden ofwel dreigt het faillissement.

Coucke reageerde gisteren scherp op een artikel in HLN, waarin geschreven werd dat er hem nog 6,2 miljoen euro moet betaald worden. Geld dat Oostende niet heeft. Maar waar komt die schuldenberg vandaan? Deels uit de huur van het stadion, maar ook omdat Oostende nog geld van transfers moet aan Coucke en zijn investeringsmaatschappij Alychlo. 

Onder meer een deel van het transfergeld van Jordan Lukaku naar Lazio zou nog voor hem zijn, maar het huidige bestuur is gestopt met de afbetalingen omdat ze ook nog de torenhoge commissies aan de makelaars moeten betalen. Een verhaal dat afstevent op een onfris einde als het zo doorgaat.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.