Union voelt zich geviseerd: "Er gebeuren een aantal dingen buiten het veld"


Foto: © photonews 01 december 2019 23:35

De thuisnederlaag tegen Beerschot was een bittere pil om te slikken voor Union. Vooral omdat de erg vroege uitsluiting van Perdichizzi toch bepalend was. Bij Union zien ze het als één van de meerdere incidenten in hun nadeel.

De ingreep van Perdichizzi op Noubissi was na afloop van Union - Beerschot hét gespreksonderwerp. "Ik heb de beelden gezien. Onze speler raakt de bal", was Union-trainer Thomas Christiansen van mening. "Tja. Ik wil er verder niet over spreken."

Bij Union maakten ze dit seizoen al vanalles mee. Midden oktober leidden de Brusselaars met 0-1 in Lokeren, tot scheidsrechter Jordy Vermeire helemaal aan het einde een strafschop floot voor een vermeende duwfout van Kandouss op Straetman en Kis dan nog uitgesloten werd na protest. Er is die zaak rond de stroompannes in Leuven die nog altijd lopende is.

Frustrerend

Teuma kon tegen Beerschot enkel opgesteld worden nadat zijn schorsing via een procedure bij de Geschillencommissie werd tenietgedaan. Zet dat allemaal naast mekaar en dan gaat men toch eens nadenken. "Er gebeuren een aantal dingen buiten het veld", meent Christiansen. "Dat is zeer frustrerend. Als je alleen kan focussen op de coaching van het team en de spelers beter te maken, zou dat beter zijn."

1e klasse B \\ Union SG \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.