U heeft beslist! 'Messi laat Van Dijk kansloos in verkiezing Ballon d'Or'


Foto: © photonews 02 december 2019 18:25

Maandagavond weten we wie Luka Modric opvolgt als winnaar van de Gouden Bal. U kon op onze website ook stemmen en duidelijker kon het niet zijn!

Het zal er maandagavond om spannen wie met de Gouden Bal aan de haal gaat. Het lijkt een nek-aan-nek race tussen Virgil van Dijk en Lionel Messi te zullen worden, of troeft Cristiano Ronaldo de favorieten af om zijn zesde vergulde bal op de vensterbank te zetten?

Figurantenrol voor CR7 en Hazard

Wij lieten u de keuze en uw voorkeur is duidelijk. Met 68% van de stemmen laat Lionel Messi geen spaander heel van de concurrentie. 'De Vlo' is volgens u nog steeds van een andere categorie dan Virgil van Dijk (21%), de Nederlander die er voor het eerst in 13 jaar nog eens voor kan zorgen dat een verdediger -Cannavaro won in 2006- met de meest prestigieuze individuele award voor voetballers naar huis gaat.

De overige stemmen werden gelijk verdeeld over Cristiano Ronaldo en Eden Hazard. Zij zullen straks wellicht ook een figurantenrol spelen op de verkiezing. Straks weten we of u hetzelfde gestemd heeft als de stemgerechtigde journalisten, aanvoerders en bondscoaches.

Premier League \\ Serie A \\ Primera Division \\ Liverpool FC \\ Juventus \\ Barcelona \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.