Clubicoon KV Oostende vindt dat club naar zichzelf moet kijken: "Dat wisten ze toen ook al"

04 december 2019 08:58

Woensdag staat KV Oostende voor het tweede deel van een prachtig tweeluik. Zondag klopten de Kustboys Anderlecht nog, vanavond speelt Oostende tegen Club Brugge in de achtste finale van de Croky Cup.

Afgelopen zondag kreeg Anderlecht een bolwassing van KV Oostende, maar de meeste aandacht ging vooral naar de ruzie tussen Marc Coucke en voorzitter Frank Dierckens. "Het is niet slim om met hem ruzie te maken", vertelt KVO-clubicoon Christophe Lycke in Het Nieuwsblad

"Als Marc Coucke de draad doorknipt in Oostende, is het gedaan met het voetbal aan de kust. Hij heeft alles behalve de beste ontvangste gekregen, dus nu moeten we ook geen toegevingen verwachten", legt Lycke verder uit.

Lycke vindt dat zijn club ook naar zichzelf moet kijken. "Het is wel een financiële kater die Coucke achterliet, ondanks hij de club gered heeft. Maar na twee jaar moet je geen oude koeien meer uit de gracht halen. Onze voorzitter zal waarschijnlijk wel de waarheid vertellen als hij zegt dat we bijna failliet zijn, maar dat wist hij ervoor toch ook al?"

Beker van België \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.