Wordt Dries Mertens spitsbroeder van andere Rode Duivel? "De trainer is een grote fan van hem"


Foto: © photonews 04 december 2019 12:13

De kans wordt groter en groter dat Dries Mertens binnenkort spitsbroeder wordt van Romelu Lukaku bij Inter Milaan. Barcelona zou namelijk zeer geïnteresseerd zijn in Lautaro Martinez, dus er zou een plaats vrijkomen in de voorlinie van de Italiaanse topclub.

Antonio Conte is al langer fan van Dries Mertens. De Italiaan wilde de Rode Duivel al naar Chelsea halen, maar de Engelse topclub vond Mertens te oud. Volgens het Nieuwsblad lijkt niets hem nu tegen te houden om de Belg naar Inter te halen. 

Napoli zou willen luisteren naar aanbiedingen voor de Rode Duivel en het bestuur van Inter zou willen luisteren naar Conte aangezien de resultaten dit seizoen indrukwekkend zijn. De kans bestaat uiteraard nog wel dat ook andere ploegen interesse gaan tonen in Mertens.

Lautaro Martinez

De eventuele transfer van Mertens heeft te maken met de interesse van Barcelona in Lautaro Martinez. De Argentijn is aan een indrukwekkend seizoen bezig en Barcelona zou heel ver willen gaan voor Martinez. Als deze transfer er komt, is de kans ook groter dat Mertens zal verhuizen. 

Serie A \\ Inter Milaan \\ Napoli
 
 
 
Reacties.