Hein Vanhaezebrouck fileert Vincent Kompany: "Zelfs Vercauteren heeft niets te zeggen"


Foto: © photonews 04 december 2019 07:02

Afgelopen weekend verloor Anderlecht opnieuw kostbare punten op het veld van KV Oostende. Een nederlaag die door de supporters alles behalve gesmaakt werd. Positieve noot was de terugkeer van Vincent Kompany. Al fileerde Hein Vanhaezebrouck hem liever.

"Na een jaar is het enkel bergaf gegaan met hen, en de club stond vierde toen ik vertrok", schrijft analist Hein Vanhaezebrouck in zijn column in Het Nieuwsblad. "Het is vooral voor de fans erg dat ze zelfs geen Europees voetbal haalden."

Vanhaezebrouck spreek onder meer ook over de kwestie-Kompany. "Coucke is de baas. Simpel. Al heeft hij veel macht aan Kompany gegeven. Vercauteren heeft die niet. Je merkte dat op Oostende Vercauteren weer niets te zeggen had en Anderlecht weer terug bij af is. Wie moeten ze nu volgen, die spelers?"

"Het is moeilijk om raad te geven want hij kijkt enkel rechtdoor. Zelfs Vercauteren zou er niets aan kunnen zeggen. Als je geen resultaat haalt, dan heb je niet de juiste visie. Ongelofelijk eigenlijk dat Kompany zelfs nog schouderklopjes kreeg na de wedstrijd van de fans. Terwijl alle andere spelers zonder hem acht wedstrijden op rij niet hebben verloren, met het realistisch voetbal van Vercauteren. Ze moeten het met iedereen doen."

Beker van België \\ Anderlecht \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.