Oplossing voor één overbodige Anderlecht-speler lijkt in de maak


Foto: © photonews 05 december 2019 16:24

Anderlecht zit in een positie waarbij ze zoveel mogelijk spelers die niet meer in aanmerking komen voor een wedstrijdselectie willen en moeten wegkrijgen. Daarbij is er waarschijnlijk al één oplossing in de maak.

Bij Anderlecht kijken ze vooral naar de transferperiode onder Luc Devroe, waar te veel middelmatige spelers zijn binnengehaald. Maar er blijven er ook over van het vorige beleid. Alexandru Chipciu bijvoorbeeld, die onder René Weiler wel een basisspeler was in het kampioenenjaar. 

Chipciu zou nu kunnen terugkeren naar zijn thuisland Roemenië, waar zowel Craiova als Steaua Boekarest interesse tonen. De 30-jarige flankspeler haalde de voorbije weken wel een paar keer de selectie, maar kwam dit seizoen nog niet in actie. 

Aangezien Anderlecht ook een nieuwe rechtsback zoekt en Chipciu zelfs niet in aanmerking kwam toen Sardella op de sukkel was, lijkt dit wel de beste oplossing. Al blijft de vraag hoe de onderhandelingen gaan verlopen. Want wat er ook kan gehoord worden is dat paars-wit soms onrealistische transfersommen vraagt voor hun overbodige spelers.

Beker van België \\ Anderlecht \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.