🎥 Messi brengt jongste zoontje tot bedaren en scoort hattrick, Suarez doet monden openvallen met wereldgoal

07 december 2019 23:36

Maandag eindigde Lionel Messi voor de zesde keer in zijn carrière helemaal bovenaan in de Gouden Bal-verkiezing. Op het gala werd de Gouden Bal al een keer officieel overhandigd, maar voor aanvang van de match tegen Mallorca mocht de Argentijn zijn prijs ook op het voetbalveld in ontvangst nemen.

Dit keer waren het zijn drie zoontjes, Thiago, Matteo en Ciro, die hem de Gouden Bal mochten overhandigen. Vader Messi mag dan al gewend zijn om in een stadion voor bijna 100 000 toeschouwers te acteren, jongste zoont Ciro kon schijnbaar amper geloven wat hij allemaal met zijn ogen gadesloeg.

Zodra Lionel Messi Ciro op de arm nam, was die laatste wel gekalmeerd. De zoontjes werden nadien terug tot bij hun moeder gebracht en hun vader kon zich weer focussen op wat hij het beste kan: voetballen en scoren. Mallorca was het kind van de rekening.

Nog voor rust hingen de bezoekers eigenlijk al in de touwen en had Messi al tweemaal de weg naar doel gevonden. De grootmeester viert het winnen van zijn trofee in stijl. Na de pauze vervolledigde de Argentijnse stervoetballer zijn hattrick.

Tussendoor was het eigenlijk Luis Suarez die voor hét moment van de match zorgde. Zijn 4-1 is één van de kanshebbers voor 'doelpunt van het jaar'. De wedstrijd eindigde op 5-2 in het voordeel van Barcelona.

Primera Division \\ Real Mallorca \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.