🎥 18-jarige "Japanse Messi" snapt fluitconcerten van ex-club Barcelona: "Ik ben hun rivaal nu"


Foto: © photonews 09 december 2019 12:51

Zaterdagavond keerde de "Japanse Messi" terug naar het oude nest in Barcelona; al werd hij daar niet zo hartelijk ontvangen. Takefusa Kubo tekende namelijk een contract bij de grote rivaal uit Madrid.

Zaterdagavond was het geen prettige terugkeer voor Takefusa Kubo naar Camp Nou. De achttienjarige Japanner speelde van 2011 tot 2015 in de jeugd van Barcelona. Daarna trok hij opnieuw naar Japan. Afgelopen zomer tekende hij een contract bij Real Madrid.

Momenteel wordt de "Japanse Messi" uitgeleend aan Real Mallorca, dat zaterdag naar Barcelona trok. De Japanse verloor met 5-2 van de echte Messi, maar het waren vooral de supporters van Barça die zich vijandig opstelden. Al snapt Kubo dat wel.

Rivaliteit

"Ze hebben het recht om mij uit te fluiten. Ik heb die beslissing genomen. Al waren er ook die voor mij applaudisseerden", vertelde de middenvelder na afloop van de wedstrijd in de Spaanse media. "Ze moeten mij net zien als de rivaal, niet als een achttienjarige die kan voetballen."

Die andere Messi eiste dan wél een hoofdrol op. De Argentijnse balvirtuoss lukte namelijk een hattrick. Antoine Griezmann en Luis Suarez kwamen ook op het scorebord. Het contract van Kubo loopt nog tot 2025 in Madrid, dat hem overnam van Tokyo FC.

Primera Division \\ Real Mallorca
 
 
 
Reacties.