Louwagie klopt zich op de borst: "In tegenstelling tot Antwerp, Standard, Anderlecht én Club Brugge doen wij het zonder"


Foto: © photonews 09 december 2019 12:34

KAA Gent is ook dit seizoen opnieuw sterk bezig. Het is al zeker van een Europese lente én doet ook in de competitie helemaal bovenaan mee. Michel Louwagie is dan ook een tevreden man, vooral ook om de manier waarop.

In diverse contacten met supporters op supportersavonden liet hij het zich de voorbije weken meermaals ontvallen: KAA Gent doet het zonder een grote sponsor die ten persoonlijke titel veel geld in de club steekt. 

Goede huisvader

Het maakt de prestaties van Gent de voorbije jaren des te mooier. Bij de Buffalo's zetten ze wel nog steeds de tering naar de nering: “Het is niet omdat we geen schulden meer hebben, dat we de toekomst van de club weer in gevaar moeten brengen. We moeten de club als een goede huisvader blijven besturen", aldus Louwagie in WigWam.

"We doen het net als Genk en in tegenstelling tot Antwerp, Anderlecht, Standard en Club Brugge zonder kapitaalverschaffer. We zijn aangewezen op eigen middelen en kunnen uitgeven wat we binnenkrijgen."

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ KAA Gent \\ Standard
 
 
 
Reacties.