Club Brugge wil tegen het grote Real Madrid beslag leggen op de derde plaats (en rekent ook op PSG)

11 december 2019 11:00

Club Brugge kan terugblikken op een goede groepsfase in de Champions League, al vergat het zichzelf te belonen met een zege. Vanavond sluit het de campagne af met een thuismatch tegen Real Madrid, maar vele ogen zullen gericht zijn op wat PSG doet tegen Galatasaray.

In de heenmatch stuntte Club Brugge door met een 2-2 terug te keren uit Bernabeu.Thuis wil het nu minstens even goed doen. Eerst en vooral omdat bij winst de derde plaats en het ticket voor de Europa League een zekerheid is. Er zullen overigens enkele grote namen niet bij zijn. Onder meer Hazard, Kroos en Ramos blijven in Madrid. Real heeft overigens niets meer om voor de spelen. Hun tweede plaats ligt al vast.

Anderzijds is Real het na de 2-2 in eigen huis aan zichzelf verplicht revanche te nemen. Intussen is het ook al hersteld na de mindere competitiestart. Tijdens de match zullen veel Brugse fans hun smartphone in het oog houden om de tussenstand in PSG - Galatasaray te controleren. Als de Turken niet winnen is de derde plaats ook een feit.

Selectie Club Brugge - Mata en Diatta zijn geschorst:

Selectie Real Madrid:

Doelmannen: Courtois, Aréola, Altube

Verdedigers: Carvajal, Militão, Varane, Nacho, Odriozola, Mendy

Middenvelders: Modric, Casemiro, Valverde, Isco

Aanvallers: Benzema, Bale, Jovic, Diaz, Vinicius Jr., Rodrygo

Speelt Club opnieuw gelijk tegen Real? Bij betFIRST krijg je 3,8 keer je inzet terug!

Hannes Van Gael

Champions League \\ Club Brugge \\ Real Madrid
 
 
Reacties.