Boli heeft keuze gemaakt, enkel clubs moeten er nog uitkomen


Foto: © photonews 12 december 2019 13:52

De grote strijd van de komende wintermercato gaat momenteel over de handtekening van Yohan Boli. De Ivoriaanse spits heeft zijn keuze zelf al gemaakt, enkel de clubs moeten nog tot een overeenkomst komen.

Boli en zijn entourage hebben de knoop doorgehakt: hij wil naar Anderlecht, dat het meeste interesse toont om hem binnen te halen. De 26-jarige aanvaller had ook redelijk wat heel lucratieve aanbiedingen uit het Midden-Oosten, maar wil om zijn carrière niet te fnuiken nu geen exotische bestemming opzoeken.

Bij Anderlecht ziet hij de meeste kansen op spelen. Nochtans kan hij in het Midden-Oosten een veelvoud gaan verdienen van wat hij in België kan krijgen, maar dat ziet hij dus niet zitten.

Geen 2,5 miljoen

Nu moeten de clubs er nog uitkomen en dat wordt naar verluidt geen makkelijke opdracht. Boli heeft nog maar zes maanden contract bij STVV en die willen toch nog 2,5 miljoen euro voor hem vangen. Anderlecht is niet van plan om dat op tafel te leggen voor een speler die komende zomer vrij op te halen is.

Dat Boli de andere teams van de hand wijst, maakt dat STVV iets minder sterk in zijn schoenen staat bij de onderhandelingen. Maar ze willen nog steeds een serieuze transferprijs. Maar Anderlecht moet voorzichtig zijn met zijn financiën. Het gaat nog wel even duren vooraleer ze er uit zijn waarschijnlijk.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Sint-Truiden
 
 
 
Reacties.