Bölöni baalt na bekerloting en gaat nog voor hoogst haalbare in 2019

13 december 2019 20:45

Nog vier partijen en de winterstop kan beginnen voor Antwerp. Drie in de competitie en de kwartfinale van de Beker van België. Wat zijn de doelen bij de Great Old?

Antwerp begint als vierde in de rangschikking aan speeldag 19 in de Jupiler Pro League. Zaterdag ontvangt het laagvlieger Eupen, daarna moet het naar Sint-Truiden en de laatste match van het jaar is er een op de Bosuil tegen Anderlecht. “We gaan er alles proberen uit te halen. Als het mogelijk is om 10 op 9 te halen zullen we dat proberen”, klonk het ambitieus bij de trainer van Antwerp.

Weerzien met Standard

Tussen Eupen en STVV wacht er nog een verplaatsing naar Standard. “Het zit alweer niet mee met de loting”, grimaste de Roemeen, die in de vorige ronde landskampioen uit de beker kegelde na strafschoppen. “Samen met Club Brugge is het wellicht de grote favoriet voor de eindzege.”

Bovendien is het een weerzien met zijn ex-club, maar daar ligt hij niet bij wakker. “Het is ondertussen al de zoveelste ontmoeting. Het is al lang geleden (dat hij T1 was bij Standard, nvdr.) en we speelden ook al play-off 1 tegen elkaar. Mijn periode daar blijft een erg mooie herinnering en ik hoop dat het respect nog wederzijds is.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ Europa League \\ Antwerp \\ Standard \\ Eupen
 
 
Reacties.