Na de Europese kwalificatie van AA Gent: alle ogen gericht op 'cruciale maand december'

13 december 2019 19:44

Niets dan lachende gezichten bij AA Gent, na de knappe kwalificatie in de Europa League. Veel tijd om na te genieten is er echter niet. Zondag wacht alweer de volgende match: een uitwedstrijd bij Oostende.

Zoals gewoonlijk is Jess Thorup ook voor Oostende op zijn hoede. "Dit kan wel eens een heel moeilijke match worden voor ons", vertelt de Deense T1 op de wekelijkse persbabbel. "Oostende is een sterke ploeg. We zullen weer op niveau moeten acteren om van hen te winnen zondag."

"De weersomstandigheden zullen wellicht weer een serieuze impact hebben. Daarom is het belangrijk dat iedereen mentaal scherp voor de dag komt, want we moeten klaar zijn voor een strijd."

Met wedstrijden tegen Standard en Club Brugge op het programma de komende weken, zal het een belangrijke maand december worden voor de Buffalo's. Daarom mag er tegen Oostende absoluut geen averij opgelopen worden. "December is een cruciale maand voor ons", aldus Thorup. "Maar laat ons eerst de wedstrijd van Oostende aanvatten, zonder te denken aan de twee belangrijke wedstrijden die daarna nog volgen."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ KAA Gent \\ KV Oostende \\ Oleksandria
 
 
Reacties.