🎥 Adnan Januzaj houdt met Sociedad Barcelona in een greep

14 december 2019 18:32

Barcelona kende geen al te beste voorbereiding op El Clasico van volgende woensdag. De Catalanen speelden gelijk op het veld van Real Sociedad.

Real Madrid kan zondag opnieuw eerste worden in La Liga door het puntenverlies van Barcelona bij Adnan Januzaj. De Belg speelde een halfuur mee in het 2-2-gelijkspel.

Oyarzabal zette de thuisploeg al na twaalf minuten op voorsprong via een strafschop. Busquets deed iets te gretig truitje-trek; de scheidsrechter legde de bal op de stip. Maar het was uitgerekend ex-speler van Sociedad Antoine Griezmann die de bordjes met een knappe lob gelijk hing.

Suarez zorgde vlak na rust voor de 1-2 in het voordeel van Barça, maar niet veel later kon Sociedad opnieuw juichen want Alexander Isak maakte na een flater van Ter Stegen de gelijkmaker. Adnan Januzaj speelde een halfuur mee.