Mouez Hassen voor het eerst in de basis bij Cercle, Belhocine kiest voor David Henen

14 december 2019 19:30

Zaterdagavond gaat Cercle Brugge op bezoek bij Sporting Charleroi. Bij de Vereniging hopen ze om na nipte nederlagen tegen Standard en Racing Genk eindelijk nog eens de overwinning te pakken. De Tunesische international Mouez Hassen krijgt voor het eerst een kans in de basis.

Sporting Charleroi is bezig aan een prima seizoen. De Carolo’s pakten een punt op het veld van Anderlecht en staat momenteel op de vijfde plaats in het klassement. Play-Off I lijkt voor de ploeg van Karim Belhocine dan ook in de maak, een overwinning thuis tegen Cercle is wel belangrijk. Spelmaker Marco Ilaimaharitra blesseerde zich tegen Anderlecht, maar raakt in principe fit.

Cercle draait de laatste weken best goed, maar nog eens winnen wil voorlopig niet lukken. De Vereniging speelde prima tegen Standard en Genk, maar bleef zonder punten achter. De geblesseerde doelman Guillaume Hubert zal waarschijnlijk vervangen worden door de Tunesische international Mouez Hassen. Als Cercle wint komt het naast Waasland-Beveren op de voorlaatste plaats te staan.

Vermoedelijke opstellingen:

Charleroi: Penneteau; Busi, Dessoleil, Willems, Nuri; Ilaimaharitra, Morioka, Bruno; Henen, Gholizadeh, Rezaei

Cercle: Hassen; Ueda, Panzo, Dabila, Bianconé; Coulibaly, Donsah, Peeters, Dekuyper; Somers, Hazard

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.