Doelpuntenmaker Beerschot niet verrast door plotse basisplek: "Het was voorzien"

15 december 2019 14:07

Het is niet meteen een naam die vaak aan de aftrap verschijnt in het elftal van Losada. Toch maakte Dylan Saint-Louis zaterdagavond het verschil met een goede loopbeweging en een intikker aan de eerste paal. Een ferme opsteker voor de Congolees.

"Ik heb heel tevreden, zowel persoonlijk als voor de ploeg. Het was begin deze week al zo voorzien dat ik aan de aftrap zou komen", werd hij al snel op de hoogte gebracht. "Ik heb de voorbije maanden beetje bij beetje ritme opgedaan. Als je dan de ploeg iets kunt bijbrengen, is dat altijd goed."

Zijn treffer was goed om de volle buit mee naar het Kiel te nemen, al kreeg Beerschot de overwinning niet cadeau. "We wisten dat het moeilijk zou zijn. In de eerste helft was ons spel niet echt goed. In de tweede helft zaten we frisser en speelden we beter. We vonden mekaar beter. We waren goed voorbereid op deze match."

Progressie geboekt

Door de defensieve sterkte van het team, liggen de aanvallers ook telkens op de loer om het doorslaggevende doelpunt te maken. "Het belangrijkste is dat we de nul houden. Als we dan de kans hebben om te scoren, levert het op. Defensief zijn we solide. Daar hebben we al flink wat progressie in geboekt."

Kevin Vanbuggenhout

2e klasse \\ Westerlo \\ Beerschot
 
 
Reacties.