Kagelmacher kan nederlaag tegen Moeskroen moeilijk begrijpen: "Ik denk dat we al in een hele lange tijd niet zo goed gespeeld hebben"


Foto: © photonews 15 december 2019 08:00

Ook vrijdagavond kwam die broodnodige overwinning voor KV Kortrijk er niet in de eigen competitie. De Kerels verloren de wedstrijd met 1-2 en moeten stilaan naar de ploegen onder hen kijken.

De centrale verdediger Gary Kagelmacher kon het na afloop moeilijk begrijpen: "In de eerste helft deden we het echt heel goed en hadden we veel mogelijkheden om te scoren. Ik denk dat het lang geleden was dat we nog zo goed voetbalden. We waren dominant en konden zelfs meer gescoord hebben."

In de tweede helft kreeg KV Kortrijk dan twee doelpunten binnen. Eerst kon Fabrice Olinga bij een hoekschop vrij inschieten en even later beging Hannes Van der Bruggen een strafschopovertreding op diezelfde Olinga: "Dat is heel zuur", ging Kagelmacher verder. "We moeten nu ook niet alle schuld bij Hannes leggen. Iedereen heeft zijn verantwoordelijkheden en we zijn allemaal al in de fout gegaan dit seizoen."

"Een andere competitie nu"

KV Kortrijk krijgt woensdag in de Croky Cup op het veld van Union wel de kans om iets recht te zetten: "Een goed gevoel hou je aan vandaag niet over, maar het is een andere competitie. Als je wint dan sta je plots in de halve finale en daar moeten we nu aan denken. Nu zal er nog wat teleurstelling zijn, maar nadien moeten we onze focus verleggen."

Jupiler Pro League \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.