Dit is ons Team van de Week!


Foto: © SC 16 december 2019 16:06

Zoals elke speeldag gingen we ook dit weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje.

Doel

In doel posteren we deze week Van Crombrugge. Hij wist met meerdere prima reddingen ervoor te zorgen dat Anderlecht een (onverhoopt) puntje wist mee te sprokkelen uit Sclessin. 

Verdediging

Achterin kiezen we deze week voor vier man. De KVO-defensie stond als een huis, Wout Faes was de primus inter pares. Ook Cobbaut stond meer dan zijn mannetje en kopte zowat alles weg namens Anderlecht, terwijl Dessoleil (en Willems) belangrijk waren in de clean sheet van Charleroi. Castro-Montes was een lichtpuntje voor de Buffalo's.

Middenveld

Op het middenveld waren er veel mogelijkheden, maar vooral de middenvelders van Zulte Waregem vielen op tegen STVV. Marcq met zijn visie en doorsteekpasjes, Govea met twee heerlijke doelpunten en heel veel daadkracht. Cimirot was dan weer de beste speler van Standard en de grote regulator op dat middenveld.

Aanval

Wie zich afvroeg waar Emmanuel Dennis de voorbije maanden was? Die heeft nu het antwoord gekregen: wat een wedstrijd. Ook Tau scoorde, maar had de pech dat met Gholizadeh en Bongonda twee andere wingers nóg belangrijker waren voor hun team.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ Champions League \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ Zulte Waregem \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.