🎥 FC Barcelona pakt dag voor Clasico uit met uitdagend filmpje over Thibaut Courtois

17 december 2019 13:27

Eén dag voor El Clasico heeft Barcelona in navolging van de geweldige prestatie van Thibaut Courtois op Valencia, eens stevig uitgehaald. De Catalanen postten een filmpje op sociale media met alle doelpunten van de Argentijn tegen onze landgenoot.

Het zal waarschijnlijk niet veel met hem doen, maar Courtois' tegenstander van dinsdag, FC Barcelona, heeft op de sociale media met een filmpje uitgepakt waarop alle doelpunten te zien zijn die Lionel Messi al tegen de Belgische numero uno scoorde. 

Het betreft doelpunten van in zijn tijd bij Atletico en Chelsea. Een hattrick, een vrije trap, een bal door de benen ... Thibaut Courtois heeft het allemaal moeten ondergaan. Vorig seizoen kreeg hij er in Barcelona vijf om de oren, waarvan drie van Luis Suarez, maar geen van Messi.

Lionel Messi trapte de bal in totaal al negen keer voorbij Courtois. Niets om beschaamd over te zijn, want onze landgenoot is daarmee lang niet de meestgeklopte doelman. Dat is Diego Alves die jaar en dag bij Almeria en Valencia in doel stond met 23 stuks. Courtois is pas veertiende.

Met Atletico kreeg de 27-jarige doelman er zes om de oren, met Chelsea drie. Zeven daarvan vielen in Camp Nou. Als Messi morgen scoort, is hij de eerste speler die tien doelpunten kan scoren tegen Courtois. 

Dante Bellon

La Liga \\ Barcelona \\ Real Madrid
 
 
Reacties.