🎥 UPDATE Serie A: Duur puntenverlies voor assistgever Lukaku en bekijk de eerste goal van Ibracadabra bij Milan

11 januari 2020 22:50

In de Serie A staan zaterdag drie wedstrijden op het programma in de Serie A. In de namiddag ging Milan winnen op het veld van Cagliari en later op de dag pakte ploeg in vorm Lazio de scalp van Napoli. Over Inter - Atalanta straks meer.

Maandag moest Zlatan Ibrahimovic nog genoegen nemen met een plaats op de bank bij AC Milan, maar zaterdag stond de 38-jarige spits wel aan de aftrap. Hij bedankte coach Pioli voor het vertrouwen en legde de 0-2 eindstand vast in de 64e minuut. Leão scoorde de 0-1, bij Cagliari speelde aanvoerder Nainggolan 90 minuten.

Later op de dag moest Napoli de machine van Lazio proberen af te stoppen. Zonder Mertens, zonder succes, maar met medewerking van doelman Ospina. Bij een terugspeelbal ging de goalie gruwelijk de mist in en Ciro Immobile nam het geschenk aan. Het was alweer zijn 20e goal van het seizoen. De Romeinen blijven zo in het spoor van leiders Inter en Juventus. Dries Mertens was geblesseerd en speelde niet.

Inter - Atalanta

Al na 20 seconden trof Romelu Lukaku de paal, maar in de rol van aangever lukte het wel. Hij bediende Martinez en die maakte er 1-0 van. De druk van Atalanta nam vervolgens toe en Gosens scoorde de verdiende gelijkmaker. In de slotfase misten de bezoekers zelfs nog een strafschop. Het bleef 1-1 en dat betekent dat Juve over Inter kan wippen als ze zondag van Roma winnen.