Lamkel Zé verliet stadion meteen na wissel waarbij hij werd uitgejouwd, excuses via Instagram maken geen enkele indruk op ploegmaats: "Waar is het respect?"

24 januari 2020 09:10

Het aantal fratsen van Didier Lamkel Zé? Dat is niet meer op één hand te tellen. Na zijn rode kaart op winterstage was iedereen het al beu op De Bosuil, zijn gemiste strafschop tegen KV Kortrijk heeft nu nog meer kwaad bloed gezet.

KV Kortrijk ging met een goede uitgangspositie weg uit Antwerp, met dank ook aan de gemiste strafschop van Didier Lamkel Zé - die de bal uitdrukkelijk opeiste, ondanks de aanwezigheid van Mbokani en Refaelov op het veld.

Excuses op Instagram

Even later werd de middenvelder gewisseld door Laszlo Bölöni. Daarbij moest Lamkel Zé een enorm fluitconcert aanhoren van de supporters van Antwerp - ook zij lijken het gedrag van hem helemaal beu te zijn.

Lamkel Zé stoof meteen richting catacomben en verliet het stadion zelfs voor het einde van de wedstrijd. "Sorry aan de ploeg voor de penalty", sloeg hij na de wedstrijd via Instagram mea culpa. Al waren zijn ploegmaats daar niet blij mee. 

Beker van België \\ Antwerp \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.