AS en Marca komen met héél opvallende terugkeer op de proppen: 'Atlético Madrid en Carrasco staan héél dichtbij een hereniging'


Foto: © photonews 30 januari 2020 22:41

Yannick Carrasco staat voor een spraakmakende terugkeer. De Rode Duivel heeft een persoonlijk akkoord met Atlético Madrid. Nochtans vertrok hij enkele seizoenen geleden met slaande deuren in de Spaanse hoofdstad.

Het zijn AS én Marca - en dat zijn op z’n zachtst gezegd welingelichte bronnen - die met het nieuws op de proppen komen. Atlético Madrid is op zoek naar aanvallende versterking na het mislopen van Edinson Cavani en kwam zo bij onze landgenoot terecht. 

Carrasco vertrok in 2018 van los Colchoneros naar Dalian Yifang, maar hij kon er ondanks de zakken vol met geld nooit aarden. Arsenal FC en Crystal Palace probeerden hem eerder los te weken, maar de Chinezen toonden zich harde onderhandelaars. 

Akkoord héél dichtbij

Ook Atlético moet nog een akkoord zien te vinden met Dalian Yifang, maar volgens de Spaanse sportkranten is een akkoord héél dichtbij. Atlético hoopt onze landgenoot morgen nog voor te stellen.

Primera Division \\ Atlético Madrid \\ Dalian Aerbin
 
 
 
Reacties.