Als de reguliere competitie nu zou eindigen speelt Anderlecht in play-off 2 tegen deze ploegen


Foto: © photonews 18 februari 2020 11:17

Met nog 4 speeldagen te gaan volgt Anderlecht op vier punten van een plaats bij de eerste zes. Voorlopig spelen ze dus play-off 2 en als alles blijft zoals het nu is, speelt Anderlecht tegen STVV, Virton en Union.

Het format van play-off 2 zal een beetje veranderen. Zo speelt de promovendus van 1A mee, maar ook de degradant van 1B. Er zijn dus 16 ploegen en zij zitten in vier groepen van vier. De groepswinnaars gaan door en spelen dan een halve finale en een finale. De winnaar van play-off 2 speelt daarna tegen de nummer 4 uit play-off 1 om een Europees ticket te bemachtigen. 

Volgens Het Nieuwsblad zou Anderlecht op dit moment uitkomen tegen STVV, Virton en Union. Ze zouden in groep C zitten. Hieronder vindt u de andere groepen als iedereen op de plaats blijft staan  waar ze nu staan tot het einde van de reguliere competitie:

Groep A: KV Mechelen, KV Oostende, Waasland-Beveren en Lommel.

Groep B: Zulte Waregem, Eupen, Cercle Brugge en Beerschot.

Groep D: Moeskroen, KV Kortrijk, Westerlo en OH Leuven.

Jupiler Pro League \\ 1e klasse B \\ Anderlecht \\ Sint-Truiden \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ KV Oostende \\ OH Leuven \\ Beerschot \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.