Roger Lambrecht ziet zichzelf niet als de redder van Lokeren: "Ik kan er niets gaan doen als mens van 88 jaar"

19 februari 2020 17:09

Het zou nogal een scenario zijn: Roger Lambrecht die op zijn oude dag Lokeren van de hand doet om dan nog geen jaar later... Lokeren weer over te nemen en van de ondergang te redden. Maar Lambrecht is duidelijk: het is niet aan hem om het daar weer in handen te nemen.

Wegens grote financiële problemen zou een faillissement niet veraf zijn. Het geraakte bekend dat als huidig voorzitter Louis de Vries zijn verplichtingen niet kan nakomen, Lambrecht de club weer kan overnemen voor één symbolische euro. Dat is zo contractueel bepaald.

Carpentier helpen

Alleen zal dat niet gebeuren. "Neen, ik ga dat niet meer doen", kondigt Lambrecht aan bij Sporza. "Daar ben ik te oud voor. Ik kan er niets gaan doen als mens van 88 jaar. Willy Carpentier, de vorige ondervoorzitter, trekt het hem nu aan. Die zal het nog proberen te redden. Ik zal hem helpen, maar daarmee is alles gezegd."

Ziet de oud-voorzitter het eigenlijk zelf nog goed aflopen? "Ik hoop dat het nog in orde komt. Ik slaap niet goed, maar het is afwachten. Ik heb geen contact gehad met Louis de Vries. Ik weet het echt niet, ik durf er niets over te zeggen."

1e klasse B \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.