UPDATE: Spelers van Lokeren willen vrijdag voetballen tegen Beerschot

27 februari 2020 13:44

Het zijn bange tijden voor iedereen die Sporting Lokeren een warm hart toedraagt. De toekomst van de club hangt aan een zijden draadje en er heerst bijzonder veel onduidelijkheid.

Update: De spelers van Lokeren zijn vanmiddag bijeen gekomen en hebben besloten om vandaag te trainen én vrijdag te spelen tegen Beerschot, dat laat de club weten op hun socials. Ondanks het dreigende faillissement en de grote onzekerheid van de toekomst van de club, zullen de spelers toch opdraven vrijdag weet Het Nieuwsblad.

De club wacht op een kapitaalsinjectie uit het buitenland, maar wanneer die er komt is nog onduidelijk. Zolang de situatie blijft zoals ze is zullen de spelers van de A-kern van Lokeren niet aantreden in de laatste match van de reguliere competitie, tegen Beerschot.

Net zoals de spelers wacht ook het veiligheidspersoneel op hun centen. Toch zullen er voor de komende thuismatch voldoende stewards aanwezig zijn om de veiligheid niet in het gedrang te laten komen weet Het Laatste Nieuws.

Wel veiligheidspersoneel dus, maar geen spelers. Toch zal Lokeren niet overgaan tot een forfaitnederlaag. Als het echt niet anders kan zal een selectie van jeugdspelers de match afwerken, meldde TV Oost.

1e klasse B \\ Sporting Lokeren \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.