Real Madrid gaat verrassend ten onder op het veld van Real Betis en zo blijft FC Barcelona aan de leiding

08 maart 2020 22:56

Real Madrid heeft deze avond verrassend verloren op het veld van Real Betis. Het werd 2-1. Sidnei opende de score voor de thuisploeg, maar Benzema bracht Real Madrid net voor de rust langszij met een strafschop. In de tweede helft legde Tello de 2-1 eindstand vast.

Real Madrid ging meteen op zoek naar het openingsdoelpunt, maar Real Betis kwam wel op voorsprong via Sidnei. Net voor de rust kregen de bezoekers een strafschop en Benzema werkte goed af: 1-1.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Real Madrid probeerde wel, maar ook nu kwamen ze achter door Christian Tello. Real Madrid kwam deze keer niet meer langszij en dus was 2-1 ook de eindstand.

Door deze nederlaag staat Real Madrid nu op de tweede plaats op twee punten van FC Barcelona. Real Betis doet een goede zaak en staat nu op de 12de plaats.