Adnan Januzaj en Real Sociedad pakken belangrijke driepunter in La Liga

10 maart 2020 22:26

Real Sociedad heeft dinsdagavond met 1-2 gewonnen van SD Eibar. Sociedad klimt zo opnieuw naar plek vier in La Liga.

Adnan Januzaj stond aan de aftrap bij de bezoekers en speelde 67 minuten mee. Mikel Oyarzabal bracht Sociedad van op de stip op voorsprong na een kwartier, Willian José verdubbelde een kwartier voor tijd de score.

Ook de thuisploeg kreeg nog een strafschop, maar verder dan een aansluitingstreffer van Charles bij het ingaan van de blessuretijd kwam Eibar niet meer.

Sociedad staat vierde op één punt van Sevilla, maar telt maar één punt meer dan nummer zes Atlético Madrid. De strijd om de tickets voor de Champions League wordt nog erg spannend. Eibar staat zestiende en maar twee punten boven de degradatiestreep.