'Chelsea duwt Batshuayi naar de uitgang, stadsgenoot is bereid om met de Rode Duivel een zaakje te doen'

01 mei 2020 11:52

Michy Batshuayi kreeg door de transferban van Chelsea dit jaar zijn kans op Stamford Bridge, maar de Rode Duivel heeft die niet met beide handen kunnen grijpen. Een vertrek lijkt aan de orde.

Michy Batshuayi kon Frank Lampard niet helemaal overtuigen van zijn kwaliteiten. Bovendien is Batsman volgend jaar einde contract bij Chelsea en tekende rechtstreekse concurrent Olivier Giroud een nieuwe verbintenis met de club. De pijlen richting uitgang zijn duidelijker dan ooit, zeker nu Chelsea opnieuw inkomende transfers mag doen in de zomermercato.

Chelsea wil dus deze zomer nog cashen voor de 26-jarige aanvaller. De Londense club zou hem kunnen slijten aan stadsgenoot West Ham United. Volgens The Sun zijn de Hammers op zoek naar een nieuwe spits omdat Sebastian Haller niet aan de verwachtingen voldeed.

Om hem te verkopen moet Chelsea wel water bij de wijn doen. De gewenste 40 miljoen gaan ze door de coronacrisis en de resterende contractduur van Batshuayi nooit meer kunnen krijgen voor de Rode Duivel.

Hannes Van Gael

Premier League \\ Chelsea \\ Norwich City
 
 
Reacties.