Dries Mertens is grof wild op de transfermarkt, nieuwe Europese topclub meldt zich in Napoli

06 mei 2020 12:10

Dries Mertens heeft een aflopend contract en wordt al geruime tijd aan een vertrek gelinkt. Eerder kwam de interesse van Atlético Madrid, Inter Milaan en Chelsea al ter sprake, maar nu zou ook een nieuwe topclub zich hebben gemeld bij Napoli.

Mertens heeft zich de laatste jaren een stevige reputatie als goalgetter bij elkaar gevoetbald. Dat resulteerde dan ook in enorm veel interesse door de jaren heen. De kleine Leuvenaar werd al genoemd bij Real Madrid en FC Barcelona in het verleden. Deze zomer kon de 33-jarige aanvaller nog een mooie transfer realiseren.

Atlético Madrid, Inter Milaan en Chelsea hadden gehoopt om Mertens binnen te halen. En voortaan komt daar nog een Europese topclub bij.

PSG verliest waarschijnlijk Edinson Cavani (Atlético wordt genoemd, nvdr) en is op zoek naar een vervanger. PSG wil de ene goalgetter vervangen door de andere.

Mertens is vanwege zijn aflopende contract een interessante optie voor veel clubs. Door de coronacrisis zit er aan een transfervrije speler minder risico's voor clubs.

Ligue 1 \\ Serie A \\ PSG \\ Napoli
 
 
 
Reacties.