'PSG en Mbappé spreken over contractverlenging, maar Fransman wil enkele tekenen mét een exclusieve ontsnappingsclausule'


Foto: © photonews 07 mei 2020 21:59

De toekomst van Kylian Mbappé begint stilaan op een soap te lijken. Het goudhaantje van PSG flirt nadrukkelijk met Real Madrid, terwijl ook de Franse landskampioen hem langer probeert te binden. En daar hebben ze een opvallende clausule voor nodig.

Het contract van Kylian Mbappé bij PSG loopt nog tot medio 2022. Met andere woorden: zonder contractverlenging moet de Franse grootmacht de sterspeler verkopen. En daar aast Real Madrid al enkele seizoenen op.

Ook PSG beseft dat Mbappé moeilijk te houden zal zijn, maar dat houdt de club niet tegen om toch rond de tafel te gaan zitten. Volgens AS gaan de gesprekken de goede kant uit, maar wordt er een opvallende clausule opgenomen in het contract. 

Clausule voor... Real Madrid

Zo wil Mbappé een ‘ontsnappingsclausule’ in zijn contract. Die extra noot zou echter enkel voor Real Madrid gelden. Een prijs is er nog niet besproken, maar met minder dan de geïnvesteerde 145 miljoen euro zal PSG sowieso geen genoegen nemen.

Ligue 1 \\ Primera Division \\ PSG \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.