'Nainggolan moet eerste toptransfer worden voor nieuwe Europese grootmacht'


Foto: © photonews 10 mei 2020 18:16

Zelf gaat zijn voorkeur uit naar AS Roma, maar vooralsnog is het onzeker waar de toekomst van Radja Nainggolan ligt. De middenvelder heeft er een sterk seizoen opzitten en zou wel eens voor een mooie transfer kunnen staan.

Newcastle United werd onlangs voor zo'n 350 miljoen euro overgenomen en de nieuwe eigenaars zouden de rijksten zijn in de voetbalwereld. Dat maakt dat de voorbije weken enorm veel spelers aan Newcastle gelinkt worden.

Een van die spelers is Radja Nainggolan. De middenvelder kan terugkijken op een sterk seizoen, maar weet nog niet waar hij volgend seizoen zal spelen. Cagliari wil de middenvelder graag definitief aantrekken, maar botst op financiële beperkingen.

Het huwelijk tussen Inter en Nainggolan verliep niet al te gelukkig, dus zijn ze bij Inter de middenvelder liever kwijt dan rijk. De voorkeur van Nainggolan zelf ligt bij AS Roma, maar ook bij hen is een transfer van Nainggolan geen prioriteit.

Daarom kan Nainggolan wel eens voor een verrassende toptransfer staan. Newcastle wil graag de weg richting Europese top inslaan en Nainggolan zou de eerste topaankoop moeten worden.

Premier League \\ Serie A \\ Newcastle United \\ Cagliari
 
 
 
Reacties.